Zipato Smart Home la ISE 2015

februarie 8, 2015 5:14 pm

Anul acesta la Asterdam vor fi prezentate multe solutii smart home. Printe ele Zipato este una deja recunoscuta pentru tehnologia inovativa si arhitectura flexibila, ce pot imbunatati orice casa.
Oamenii au incercat dintotdeauna sa isi faca locuintele mai sigure si mai confortabile. De lungul timpului, diferite tehnologii au fost dezvoltate pentru a face casele mai sigure, mai eficiente energetic, deci mai convenabile. Zipato face un pas inainte in evolutia tehnologiei locuintei, furnizand in cele din urma oamenilor control complet asupra casei lor, indiferent daca sunt sau nu acasa. Intre variatele sisteme disponibile pe piata astazi, Zipato se evidentiaza prin functionalitatea de exceptie si prin sistemul all-in-one pentru controlul complet al casei: securitate, siguranta, climatizare, iluminare, umbrire, controlul accesului si managementul consumului de energie.
Usor de instalat si de utilizat, flexibil si extrem de accesibil, Zipato este solutia perfecta pentru orice casa, nu doar pentru cele luxoase, motiv pentru care mii de clienti din lumea intreaga si-au imbunatatit deja locuinta cu un sistem Zipato.
Fiecare casa echipata cu Zipato este monitorizata 24/7 de statia centrala Zipato, gratuit. In caz de efractie, incendiu sau scurgeri de gaz, statia centrala Zipato va alerta instantaneu toate contactele necesare prin email, voce sau mesaje text.
Toate luminile, jaluzelele si aparatura audio/video poate fi conectata la sistemul Zipato, pentru ca locuinta sa simuleze automat prezenta membrilor familiei, atunci cand casa e goala (in caz de efractie).
Abilitatea de control de la distanta a sistemului Zipato permite persoanelor sa modifice temperatura in fiecare camera folosind telefonul mobil, sa verifice starea sistemului de securitate, sa vizioneze video-uri live sau inregistrate din casa prin camera IP. Toate acestea sunt posibile prin utilizarea unei singure aplicatii Zipato.
Dar fiecare casa e diferita si fiecare familie are propiul stil de viata, asadar cea mai importanta caracteristica a sistemului Zipato este posibilitatea nelimitata de personalizare, adaptandu-se fiecarei case. Utilizatorii sunt capabili practic sa se joace cu casa lor folosind Creatorul de reguli Zipato, si sa automatizeze singuri orice doresc. Mai mult, suportul extins de service si comunitatea larga de utilizatori sunt disponibili 24/7 pentru a da sfaturi in automatizarea casei.
Utilizarea Zipato este extrem de intuitiva si poate fi facuta din interiorul casei sau din orice loc din lume, folosind PC-ul, tableta sau smartphone-ul. Cel mai bun lucru este ca Zipato este compatibil cu cele mai populare standarde de automatizare a casei din lume, pentru ca proprietarii casei sa poata alege din miile de dispozitive disponibile de la diversi producatori.
Sistemul Zipato este accesibil ca pret si usor de instalat in orice casa. Mai mult, exista multe kit-uri disponibile ce vin preconfigurate si nu necesita deloc setare.
Instalarea sistemului Zipato va face orice casa mai sigura, mai eficienta energetic si usor de intretinut. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.zipato.com, unde este foarte posibil sa gasiti si un distribuitor local, care va poate sfatui in procesul de imbunatatire a casei folosind sistemul Zipato.