Cum te putem ajuta?

Ajutor profesional atunci cand ai nevoie de el.
Avem o varietate de resurse pentru a te ajuta sa te familiarizezi cu produsele Zipato.
Prima ta oprire ar trebui sa fie sectiunea de Intrebari Frecvente

Comunitate

Te incurajam sa postezi si sa pui intrebari in forumul nostru public si vei primi prompt raspunsuri (limba engleza)

Viziteaza comunitatea

Tichete

Primeste ajutor direct prin sistemul de tichete (doar limba engleza), unde poti discuta toate problemele legate de setup si instalare cun raspuns in maxim 4 ore (de obicei mult mai repede, atunci cand nu e ora de varf). Suport Premium este disponibil GRATUIT pentru toti cei inscrisi in programul de service programare.

Deschide un tichet

Ajuta-te singur

Este gratuit pentru oricine si include manuale, drivere, ghiduri, intrebari frecvente si un forum public de intrebari si raspunsuri.

Zipato Home Management este o noua modalitate de a-ti controla casa de oriunde. Zipato este primul care uneste cele mai bune tehnologii intr-o solutie simpla, pentru ca tu sa gestionezi de la distanta casa ta inteligenta, de pe smartphone, iPAD sau PC. Deci acum, cand esti plecat, vei sti ce se intampla acasa si esti in control, cum ar fi sa fii sigur ca ai stins luminile, sau sa fii sigur ca au ajuns in siguranta copiii acasa de la scoala. Ajusteaza termostatul. Verifica daca usile sunt incuiate. Opreste oprice aparat conectat la retea. Zipato este automatizarea casei facuta simplu si eficient, deoarece acum esti conectat de oriunde si poti automatiza facil rutina ta zilnica.
Zipato foloseste ambele tehnologii Z-Wave si ZigBee - tehnologii de comunicatie bazate pe radio frecventa -pentru a transforma un singur dipozitiv intr-un dispozitiv conectat inteligent care poate fi monitorizat in siguranta si controlat de la distanta. Comunicatiile Zipato sunt complet encriptate. Zipabox conecteaza toate componentele tale Z-Eave si ZigBee la routerul tau de internet. Routerul furnizeaza conexiunea de internet de care ai nevoie pentru a controla casa ta inteligenta de pe computer sau telefonul mobil. E atat de simplu.
Zipato suporta standardele wireless de comunicatie si poti instala un sistem complet Zipato fara fire aditionale. Exista senzori wireless pe care ii poti amplasa oriunde in casa si mici comutatori pe care ii poti ascunde dozele din spatele intrerupatoarelor sau prizelor. Instalarea este foarte usoara si aveti acces la ghiduri video pentru fiecare dispozitiv suportat.
Suntem foarte mandri cu faptul ca Zipato este foarte usor de utilizat. Ni s-a spus ca este mult mai usor de navigat decat majoritatea controlerelor de la distanta. Daca intampini dificultati, avem personal dedicat pentru suport care este la doar un click distanta. Nu uita sa viziteti pagina cu tutoriale video pentru instructiuni detaliate. (disponibila in limba engleza din pagina forumului public).
Nu. Poti folosi Zipato pentru a controla dispozitivele prin internet sau smartphone fara a plati o taxa lunara. Totusi, exista servicii aditionale cloud pentru care trebuie sa platesti in plus: de exemplu daca doresti alerte personalizate 24/7 pe telefonul tau mobil in concordanta cu un eveniment pe care l-ai definit tu anterior.
Spre deosebire de apa, pe care o poti controla total prin robineti, curentul circula direct in aparatura electronica conectata indiferent daca are sau nu nevoie de curent. In multe cazuri, electronicele consuma fara sa stii curent tot timpul, chiar daca le folosim efectiv doar cateva ore pe zi.
Puterea standby se refera la puterea pe care o consuma aparatele electronice atunci cand sunt in stare de asteptare. Este unul din modurile in care risipim energie semnificativa la priza. Alte electronice raman in mod activ tot timpul, atunci cand sunt in priza (nu aua mod de standby). In cele din urma, exista aparate electronice care sug curent si atunci cand sunt oprite complet - numite de multe ori aparate vampir.
In cel mai direct mod: in factura de energie. Cu cat avem mai multe, cu atat platim mai mult, chiar daca curentul electric este invizibil pentru noi. Cu pretul curentului in crestere in fiecare an si cu tot mai multe dispozitive bagate in priza in casa ta, vei plati mai multi bani in fiecare an pe risipa facuta de aparatele electronice. Mai mult, risipa de energie genereaza cereri mai mari decat necesare de energie si o crestere a emisiilor de carbon, pe care le putem reduce chiar noi.
Aparatura din priza consuma un surprinzatorprocent de 40% din totalul energiei consumate in casa. In functie de specificul fiecarei case, se poate consuma mai mult sau mai putin, dar aparatura conectata la priza reprezinta cresterea cea mai mare de consum de energie in case si birouri, deci e timpul sa reducem aceasta risipa. Acum!
Dispozitivele Zipator se conecteaza la curent direct in dozele de perete si monitorizeaza si controleaza consumul de energie al aparaturii conectate. Dispozitivele Zipato comunica wireless cu controlerul Zipabox. Serverele Zipato iti permit sa vezi in timp real consumul de energie, sa setezi programe de consum pentru a opri/porni aparatura conectata, si sa vezi cat ai economisit.
Da! Sunt multe moduri de a economisi bani cu dispozitivele Zipato. Foloseste Zipato switch la sistemul tau audio/video, televizorul, reveiverul, DVD playerul, consola de jocuri. Sau foloseste-l la birou si conecteaza mnitorul, imprimanta sau alte electronice specifice. Poate fi folosit si in bucatarie cu electrocasnice mici sau in doemitor cu aerul conditionat.