Siguranta si securitatea casei

Securitate imbunatatita

Zipato aduce o noua generatie de securitate si siguranta a locuintei. Esti tot timpul conectat la o statie centrala de alarma, iar cu posibilitatile avansate de control de la distanta si automatizare, Zipato furnizeaza un mod mai inteligent si sigur de a-ti proteja locuinta de spargeri, incendiu, inundatie, scapari de gaze sau alte evenimente nedorite. Cu Zipato poti avea control asupra casei chiar daca nu esti acolo.

caine de paza
sectiune casa
Monitorizare monoxid de carbon (1)

Zipato te poate proteja de gazul incolor si insipid

Detectia de fum si caldura (2)

Senzorii de fum si caldura te alerteaza si autorizeaza Zipato sa anunte Pompierii oricand fum sau caldura excesiva este detectata.

Monitorizarea efractiei (3)

Senzorii de monitorizare te alerteaza si autorizeaza Zipato sa anunte Politia oricand o efractie este detectata.

Detectarea geamurilor sparte (4)

Senzorii de monitorizare te alerteaza si autorizeaza Zipato sa anunte Politia oricand un geam este spart.

Senzori de inundatie (5)

Senzorii de inundatie te alerteaza si autorizeaza Zipato sa anunte Pompierii oricand o inundatie este detectata.

Monitorizare 24/7

Serverele Zipato monitorizeaza reteaua ta Zipato si te alerteaza instantaneu pentru efractie, incendiu, scurgeri de gaze sau inundatii.
Monitorizare 24 de ore – Monitorizeaza casa 24 de ore, 7 zile pe saptamana pentru efractie, incendiu sau monoxid de carbon.

Automatizarea securitatii

Seteaza-ti luminile si obloanele pentru a mima un comportament ca si cand ai fi prezent in casa, chiar daca nu esti. Poti chiar sa-ti pornesti televizorul pentru a fi mai convingator, in scopul de a descuraja o potentiala spargere a locuintei.
Vezi cine este in fata usii de la intrare si incuie sau descuie usa de pe PC, telefon mobil sau panoul de control al casei. Vezi cine tocmai a intrat in casa prin intemediul notificarilor bazate pe eveniment de tip text, video sau foto. Poti gestiona accesul prin coduri de utilizator, pentru diferite persoane cum ar fi babysitter sau persoana responsabila cu curatenia.
Acceseaza camera de supraveghere de acasa sau de la birou pentru a vedea ce a declansat alarma, urmarind live ce se intampla. Vezi clipuri cu evenimente dinainte sau dupa declansarea alarmei pe telefonul tau mobil sau PC. Poti folosi oricand vederea nocturna pentru a vedea in intuneric.
supraveghere casa de pe smartphone

Privire de ansamblu

Accesibil de oriunde

Acceseaza si controleaza de oriunde sistemul tau de securitate. Indiferent daca e PC sau telefon mobil, daca sunt conectate la internet, poti controla sistemul tau de securitate.

Conexiune pe internet sau GSM

In loc sa foloseasca o linie telefonica fixa, ce poate fi cu usurinta dezactivata de un infractor, sistemul de securitate Zipato interactioneaza cu serverele mai rapid si mai sigur folosind conxiune de internet sau GSM. Conexiunea cu serverul este criptata pentru o securitate sporita. Acest lucru face aproape imposibil ca cineva sa poata dezactiva sau intrerupe semnalele de alarma.

Personalizati orice

Prin intermediul portalului online Zipato, poti personaliza complet fiecare aspect al sistemului tau de securitate in functie de nevoile personale. Poti adauga oricate module sistemului tau, acest lucru asigurand cele mai de incredere sistem de securitate pentru casa ta.

Wireless si usor de instalat

Senzorii Zipato comunica wireless cu controlerul principal Zipabox. Senzorii nu sunt doar incredibil de usor de instalat, dar este aproape imposibil ca un intrus sa ii dezactiveze. Rapid si usor! Casa ta poate fi protejata in totalitate cu un sistem de baza Zipato, in aproximativ 30 de minute.