Primul bec LED RGBW actionat Z-Wave

martie 3, 2014 4:20 pm

In acest an, in cadrul show-ului CEBIT, Zipato va prezenta becul Zipato RGBW – primul bec led din lume RGBW actionat Z-Wave.
Iluminarea casei a devenit mai confortabila si mai distractiva. Folosind Zipato RGBW, clientii pot controla culoarea si intensitatea luminii folosind smartphone-ul.
Comparat cu produse similare de pe piata, Zipata RGBW are in plus leduri separate pentru lumina alba calda si rece. In acest fel clientii pot folosi becul Zipato atat pentru un mediu ambiant colorat cat si pentru unul normal. Mai mult, este posibil sa setezi temperatura luminii albe in concordanta cu nevoile clientului.
Odata conectat la un controler de casa inteligenta, utilizatorii pot seta lumina sa urmeze automat stilul de viata al acestora, prin crearea de scenarii de automatizare. Poate fi folosit in semnalizarea diferitelor stari, de exemplu sistem de alarma armat, consumul de energie e mai mare decat media, sau doar personalizat pentru buna dispozitie.
Utilizarea Zipato RGBW va aduce mai multa distractie si confort in orice locuinta, dar va face de asemenea casa mai inteligenta prin comunicarea diferitelor stari membrilor familiei.
Vizitati-ne la standul Nr. A43, Hala 013, si vom fi bucurosi sa va prezentam functionalitatea primului bec led RGBW actionat Z-Wave din lume.