Modulul de extensie EnOcean pentru Zipabox

martie 27, 2014 4:56 pm

In acest an, in cadrul expozitiei Light+Building de la Frankfurt vom lansa oficial modulul de estensie EnOcean.
Zipabox este un controlor de automatizare ce suporta mai multe protocoale, permitand clientilor sa conecteze si sa controleze aproape orice product popular de automatizare a casei disponibil pe piata. Prin adaugarea modulului de extensie EnOcean in famila de module de extensie Zipato, Zipabox isi va extinde numarul de produse compatibile.
Tehnologia inovativa EnOcean foloseste principiul recuperarii de energie si colecteaza energie din mediul inconjurator: din miscare, lumina, diferenta de temperatura etc. De accea, produsele bazate pe EnOcean (cum ar fi senzori sau comutatoare) functioneaza fara baterii si sunt proiectate sa functioneze fara mentenanta. Semnalele radio EnOcean sunt bazate pe standardul international ISO/IEC 14543-3-10 si pot fi transmise pe o distanta de pana la 300 de metri in camp deschis si pana la 30 m in cladiri.
“Zipato este un actor puternic pe piata internationala a caselor inteligente. Este minunat ca include acum si standardul EnOcean in solutiile sale inteligente de automatizare”, spune Laurent Giai-Miniet, CEO la EnOcean.
Vizitati-ne la Standul No. A43, Hall 013, si vom fi bucurosi sa va prezentam functionalitatea modulului de extensie EnOcean in mediul Zipato.