Mereu in contact cu cei varstnici

Asistenta

Nu pierde niciodata legatura cu cei dragi

Zipato ofera un plus de siguranta persoanelor cu risc ridicat de accidentare in casa, in special celor in varsta. Ofera de asemenea celorlati membri ai familiei un sentiment de libertate, stiind ca vor fi contactati de indata ce apare un incident, facand viata mai usoara atat celor in varsta cat si celor ce au grija de ei.

asistenta pentru cei in varsta

Retea de asistenta

O retea de ingrijitori, nu doar un asistent, asigurand o siguranta marita si liniste sufleteasca.

Prin folosirea diferitilor senzori si a tehnologiei mobile, sistemul Zipato poate monitoriza toate activitatile celor dragi, si sa furnizeze informatii si alerte unui intreg grup de asistenti. In acest mod familiile impart responsabilitatea intre rude, copii, prieteni apropiati, asistenti profesionisti, vecini sau orice alt ingrijitor din retea. Este o solutie mult mai rentabila si mai demna decat cea a facilitatilor de tip azil.

integrare servicii externe in reteaua zipato

Sistem avansat de alertare

In functie de locatia senzorilor, membrii familiei si ceilalti care sunt in reteaua de ingrijire setata pot primi alerte atunci cand un tipar comportamental se schimba, de exemplu daca nu exista activitate intr-o anumita perioada de timp, in cazul unei caderi, sau cei de acasa apasa un buton special de ajutor.

Avantajele Zipato

Complet adaptabil
Familiile aleg ce sa monitorizeze, cum sa primeasca informatiile si cine sa primeasca alertele.
Rapoarte de activitate
Raportele online iti dau o imagine detaliata a activitatilor celor dragi, oferindu-ti o indicatie asupra unui eventual incident sau problema de sanatate.
Video streaming
Poti folosi serviciul de vidoe live pentru a verifica ce fac cei dragi in cazul unei alerte medicale. Poti de asemenea sa setezi Zipato sa trimita automat imagini sau clipuri video in caz de alerte de urgenta.
Alerte de securitate si siguranta
Primeste in timp real alerte despre scurgeri de apa pentru a evita o inundare a casei. Zipato te poate notifica despre starile de urgenta cum ar fi incendiu, efractie, scurgeri de gaze, sau temperaturi prea joase in casa.
Conexiune de rezerva GSM
Zipato comunica cu serverele folosind o conexiune mobila sigura, pentru a nu avea nevoie de linie telefonica traditionala.

avantaje zipato