Management inteligent al energiei

Sistem de control inteligent

Zipato iti permite sa vezi exact unde se consuma energia si in plus, iti da puterea de a stopa pierderile

Tehnologia noastra inteligenta iti da posibilitatea de a monitoriza si de a reduce consumul de energie atunci cand folositi produse electronice inteligente, economisind astfel bani - totul fara a sacrifica confortul propriu!

bec inteligent

Redu costurile cu energia

Identifica si elimina zonele cu consum excesiv de energie.

Gestioneaza echipamentele

Urmareste performanta si primeste alerte pentru echipamentele cu probleme.

Controleaza incalzirea si lumina

Controleaza incalzirea sau racirea de pe PC sau smartphone.

Monitorizarea energiei

Zipato iti da posibilitatea sa vezi exact cat curent electric consuma casa ta pe fiecare dispozitiv in parte - chiar acum, pe PC sau telefon mobil.

Vei fi surprins cata energie se pierde atunci cand diverse aparate sunt lasate pornite. Intelegand cata electricitate consuma locuinta ta - sau pierde - poti economisi energie si bani. Studiile noastre arata ca utilizatorii economisesc pana la 20% din costurile cu energia, atunci cand monitorizeaza pierderea de energie. Dar de ce sa iti bati capul, atunci cand Zipato poate face acest lucru pentru tine automat.

aplicatia desktop my zypato

Gestioneaza si analizeaza de la distanta

toate aparatele electronice din casa, cu calculatorul sau telefonul mobil, pentru a preveni consumul inutil de energie.

Analizeaza si compara
Zipato iti va furniza rapoarte avansate si statistici ale consumului de energie, pentru a le putea compara cu mediile uzuale.
Predictia cheltuielilor
Zipato iti arata cat te va costa consumul de energie in fiecare zi si luna, daca nu schimbi ceva.
Real-time notifications
Zipato isi va da seama care este consumul mediu pentru o anumita perioada, iar atunci cand detecteaza un varf de consum te va notifica ca ceva a fost lasat pornit. Ar putea fi un bec sau un aparat electic.

Termostatul inteligent Zipato

Zipato te poate ajuta sa conservi energia fara a sacrifica confortul.

Termostatul inteligent perfect ar trebuisa fie invizibil. Nu ar trebui sa avem nici un dispozitiv care atarna pe perete. Ar trebui sa poat fi ajustat cu usurinta, pentru a mentine automat temperatura ambientala ideala, concomitent cu economisirea pe cat posibil a energiei.

Mai multe camere.
Ajustarea temperaturii separat in fiecare camera este la fel de simpla ca joaca pe telefon. Zipato poate controla fiecare camera separat, prin inchiderea robinetului de radiator in sufragerie si mentinerea acestuia deschis in camera copiilor. Zipato poate sa verifice si daca copiii sunt sau nu in camera - automat!
Control de la distanta.
Poti numara de cate ori ai ajuns in casa ta neincalzita, dorindu-ti ca cineva sa fi pornit caldura? Zipato poate face acest lucru. Poti ajusta incalzirea sau aerul conditionat de oriunde din lume, folosind telefonul mobil.
Programare.
Programeaza Zipato sa porneasca automat centrala termica sau aerul conditionat, intr-um mod extrem de usor si intuitiv. O poti face online dintr-un browser web, folosind mouse-ul si tastatura. Poti defini anumite temperaturi presetate (ex. Confort, Economie, Somn etc.), iar apoi sa le activezi cu un simplu click.

aplicatie mobil pentru termostat