Confort pentru tine si familia ta

Il meriti!

Confort deplin pentru tine si intreaga familie!

Cu Zipato poti sa controlezi de la distanta si sa automatizezi iluminatul, incalzirea, aerul conditionat, obloanele/draperiile, aparatele electrice si electronice, irigatia, echipamentele audio/video ... aprope tot din casa ta. Poti cu usurinta sa automatizezi casa pentru a imbunatati confortul, utilitatea si chiar sa economitesti energie.

doamna folosind aplicatia zipato

Principiile Zipato

Conecteaza orice

Zipato interconecteaza toata tehnologia din casa ta imbunatatind stilul de viata. Te scuteste de umblatul prin casa pentru a trage draperiile, stinge luminile, modifica temepratura sau a opri echipamentele audio/video.

Control deplin

Controlul deplin este la degetul tau mic, oriunde ai fi, prin intermediul panoului de control, al internetului sau al telefonului mobil.

Programare facila

Creatorul de reguli Zipato este o unealta online foarte intuitiva si usor de folosit, ce iti da posibilitatea sa creezi orice scenariu de automatizare in casa. Este revolutionar in sensul ca permite utilizatorilor sa creeze conditii, prin mutarea unor piese de puzzle pe ecran. Are o curba lina de invatare, deci nu este necesara o experienta in programare.

scenarii zipato

Scenarii

Seteaza totul in casa ta cu un click.

Programeaza mai multe comenzi pe un buton, pentru a ptea activa modul sau mediul ambiental preferat cu o singura apasare de buton. De exemplu, se poate crea un mod "Bun venit acasa" care activeaza exact mediul pe care ti-l doresti atunci cand ajungi acasa, cu lumini de seara, incalzire in pardoseala, muzica, toate ajustate dupa preferintele tale. Leaga acest mod de actiunea "Dezarmare alarma", iar atunci cand ajungi acasa nu va trebui sa apesi nici un buton pentru dezactivarea alarmei.

Programare si temporizare

Cu programarea avansata nu va trebui sa faci nimic, Zipato va face pentru tine totul.

Orice serie de comenzi poate fi programata cu usurinta cu o functie de timp. Tu vei decide cand aceste comenzi vor rula. O programare bazata pe timp numita "Iluminare de seara" poate cobori obloanele, sa modifice temperatura in pardoseala si sa porneasca luminile in gradina si la intrare. Acest program poate sa fie setat sa ruleze incepand cu ora 4:30 PM iarna si 7:00 PM vara. Sau si mai simplu, setati timpul de pornire cu o anumita perioada inainte de apus, iar programul va urma anotimpurile.

Controlul iluminatului

Un mod facil de a economisi energie si de a crea ambianta perfecta in camera ta

  • Coridorul va fi luminat automat; senzorii de miscare vor porni si opri automat lumina, pe masura ce esti detectat.
  • Opreste toata lumina din casa cu o comnda "Noapte buna" – unele lumini pot fi oprite complet iar altele pot sa scada in luminozitate.
  • Programeaza iluminatul sa se opreasca automat atunci cand camera nu este ocupata pentru o anumita perioada de timp.
  • Seteaza luminozitatea la un nivel de 80%; ochii tai nu vor simti diferenta, dar factura ta la curent da!
control luminozitate de pe smartphone
control temperatura de pe smartphone

Control climatic

Cel mai simplu mod de a economisi energie si de a te simti confortabil.

Fie ca folosesti panoul de control, calculatorul sau telefonul mobil, Zipato iti pune la dispozitie cel mai simplu si mai avansat mod de a controla incalzirea, racirea sau umiditatea fiecarei camere. Poti defini anumite temperaturi presetate (ex. Confort, Economie, Somn etc) pe care le poti activa ulterior cu un click.